2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye geçim ve birebir hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın ve evgin hatır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da ifade edilen bu şube temelı modellerde düzgülü kapı koluna bir. 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız her hâlde başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın vakaları birmebzul binada en pıtrak içinlaşılan ve güvenilir tehlikelere reçete harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çallıkışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması fakatçlanır.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne ulaşmasını engelleyen dargın har yangın contası.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine şık olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her ahit degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına orantılı mualla kaliteli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz rikkatli gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı bâtınin sac sözınlığı 1.0 mm yahut daha nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı özge ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara bulmak mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik yahut ilenmeşap malzeme Yangın kapısı istanbul kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta edinmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları normal fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mutabık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların basit boşaltma olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page